JCI este un mediu optim pentru dezvoltare individuala si pentru a face networking de afaceri. Organizatia ofera o platforma care permite o dezvoltare personala mult mai accelerata in comparatie cu orice alt mediu (mediul universitar, corporatist, cercul obisnuit de prieteni,) deoarece fiecare membru JCI poate participa la traininguri de calitate sustinute de catre colegi certificati national si international precum si la programe si proiecte in care se poate implica activ ca voluntar.

in JCI s-a dezvoltat conceptul de “learning by doing” prin care poti experimenta, poti face echipa de proiect cu profesionisti dintr-un anumit domeniu, unde poti participa si pune in practica aptitudinile si cunostintele si iti poti asuma responsabilitati care sa-ti dezvolte noi abilitati.

Membrii JCI sunt incepatori si profesionisti din diverse domenii de activitate si nimic nu e mai usor decat sa relationezi cu oameni pe care i-ai cunoscut lucrand cu ei intr-unul sau mai multe din proiectele interne JCI. Cand recomanzi cuiva un coleg din JCI ( intrucat organizatia incurajeaza “cross promotion”, promovarea reciproca a afacerilor membrilor), ii dai si un “rating” de seriozitate, dincolo de ce scrie pe cartea sa de vizita.
Intra in sectiunea „Aderare”, pentru a afla cum poti deveni si tu membru JCI Iasi!