Astăzi echipa JCI Iași vă prezintă un business local – Weekend Salon și pe cele trei antreprenoare care au pus bazele acestuia, Banu Mădălina hairdresser, Sava Denisa make-up artist și Nichitoiu Silvia nail expert.

Weekend Salon partener Femei de Afaceri cu Stil 2018

Weekend Salon partener Femei de Afaceri cu Stil 2018

De ce Weekend Salon?

Cele trei antreprenoare consideră că numele unui brand trebuie să fie suficient de sonor pentru a putea fi identificat.

 1. Ce anume v-a determinat sa intrați în zona antreprenoriatului și cum a fost parcusul în aceasta zona?

Ceea ce ne-a determinat să pătrundem în această zonă a antreprenoriatului este plăcerea de a interacționa cu oamenii și de a ne pune în practică latura artistică.

2. Ati avut un mentor in antreprenoriat? 

Nu am avut un mentor în ceea ce privește ideea de antreprenoriat, însă că în orice alt domeniu ne-am dorit să evoluăm

3. Cum imbinați viața profesională cu cea personala?

De cele mai multe ori viața profesională și cea personală se poate îmbina cu ușurință, însă întotdeauna încercăm să găsim un echilibru pentru a nu crea neplăceri de nici o parte.

4. Ce vă motivează cel mai mult în munca voastra?

Motivația cea mai mare care își pune amprenta în ceea ce facem zilnic este pasiunea și iubirea pentru frumos, în același timp ne place să avem în jurul nostru oameni mulțumiți de ceea ce facem tocmai pentru a aduce zâmbete pe chipurile lor.

5. Cum a pornit ideea de Weekend Salon și cât a durat de la idee până la concretizarea acesteia?

Ideea de Weekend Salon a venit în urma unui vibe pozitiv pe care am încercat să-l transmitem printr-o denumire pe măsură. Timpul a fost unul surprinzător de scurt până la concretizarea acesteia fiind nevoie doar de o luna de zile să punem totul atât pe hârtie cât și în practică.

6. Care ar fi elementul definitoariu pentru Weekend Salon si prin ce se diferentiaza de alte saloane de acelasi tip din Iasi?

Elementul definitoriu pentru Weekend Salon este unul foarte concludent chiar din denumirea acestuia,încercam să transmitem o stare de relaxare și de răsfăț îmbinată cu servicii de cea mai înaltă calitate. Considerăm că echipa din care este formată acest salon ne diferențiază cu desăvârșire.

7. Cele mai importante 3 resurse pe care le-ati investit in afacere?

Resursele cele mai importante care, din punctul nostru de vedere, le-am investit în business-ul nostru sunt perfecționarea continuă în domeniu, răbdarea și timpul.

8. Care sunt cele mai mari realizari pe care le-a atins Weekend Salon pana in momentul de fata?

Cele mai mari realizări pe care le-a atins Weekend Salon până în momentul de față constau în diversitatea parteneriatelor avute în diferite domenii de activitate.

9. Care a fost cel mai mare obstacol pe care ati reusit sa-l depasiti?

Obstacole vom întâlni la orice pas probabil, însă incecam să nu facem din acestea o problemă. Comunicarea și găsirea soluțiilor eficiente ne-au făcut să nu întâmpinăm greutăți.

10. Unde va pot gasi cei care citesc acest interviu? 

Paginile nostre de Facebook și Instagram sunt cele care stau la dispoziția oamenilor care vor să ne cunoască. Instagram: weekend.salon , Facebook: Weekend Salon.

Încheiem acest interviu cu 3 sfaturi pentru îngrijirea părului, tenului și a unghiilor.

Echipa Weekend Salon Iasi

Echipa Weekend Salon Iasi

În ceea ce privește îngrijirea părului hairdresser-ul Mădălina Bănu sugerează să avem grijă atât de aspectul exterior al părului cât și de cel interior deoarece sănătatea și frumusețea părului vin din interior.

În ceea ce privește îngrijirea mâinilor, nail expert Nichitoiu Silvia recomanda protejarea acestora în treburile casnice, hidratarea zilnică și folosirea unor creme pentru protecție împotrivă razelor UV. În anotimpul rece pielea mâinilor are nevoie de o atenție mai mare și se recomanda tratamente precum exfoliere și măști, pentru o hidratare mai intensă.

Make-up artist Sava Denisa recomanda pentru îngrijirea tenului în primul rând o demachiere corectă în fiecare seară, hidratarea tenului și folosirea cremelor de protecție împotrivă razelor UV, o detoxifierea lunară sau trimestriala a tenului făcută de către un specialist, duce la prevenirea apariției ridurilor și întreținerea unui aspect tânăr al pielii.