Joi, 28 iunie 2018, între orele 18:00 și 21:00, JCI Iași vă invită la a IV-a ediție a evenimentului Seara cu Antreprenori, la Studio Foto Paul Pădurariu de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 4, blolc 4, scara C, parter, Iași.

În mediul de afaceri esti supus zilnic la provocări dintre cele mai diverse, conturate în creșteri, dar și în pierderi. Dezvoltarea unei afaceri este în strânsă legătură cu viziunea și în spatele fiecărei afaceri stă un antreprenor cu o poveste.

Din acest motiv, dar și pentru că Iașul are nevoie de oportunități de dezvoltare și învățare pentru tinerii din zona antreprenorială, Seara cu Antreprenori vine cu scopul de a descoperi antreprenori locali dar și de a învăța de la aceștia secretul succesului în business.

Credem în construirea de relații și parteneriate durabile și nu întâmplător invitatul acestui eveniment este Paul Pădurariu – fotograf de nuntă Iași, antreprenor de succes și partener JCI Iași de peste 5 ani.

Paul are o experiență în domeniul antreprenorial de peste 10 ani și pe parcursul acestui timp a dezvoltat afaceri atât în zona e-commerce cât și în cea legată de marketing online. Pasiunea sa pentru fotografie, pe care o are încă din facultate, l-a făcut să se dedice acesteia în totalitate și să devină într-un timp foarte scurt unul dintre cei mai cunoscuți fotografi profesioniști din Iași.

Cu siguranță drumul spre sucees nu a fost ușor și de aceea ne dorim ca prin intermediul evenimentului Seara cu Antreprenori să aflăm cât mai multe de la el, despre ceea ce îl motivează, despre cum își manageriază timpul luând în calcul faptul că este soț și tată a trei copii, dar nu în ultimul rând cum reușeste să realizeze fotografii cu suflet și să surprindă în fiecare dintre ele o poveste unică.

Parteneri media