JCI Ungheni a înregistrat în ultima perioadă succese remarcabile pe plan social, cultural și economic ce au adus un impact pozitiv în dezvoltarea comunității. Din dorința de a sărbători aceste realizări, echipa JCI Ungheni a ales să organizeze un eveniment „Gala JCI Ungheni 2018”, un eveniment de talie internațională la care JCI Iași a avut ca și reprezentat pe Răzvan Ionuț Balan, președinte JCI Iași 2019. Despre cum a fost la Gala JCI Ungheni 2018 l-am rugat pe Răzvan să ne povestească mai multe. Vă invităm să aflați și voi în rândurile de mai jos.

Despre Gala JCI Ungheni 2018 prin ochii președintelui JCI Iași 2019

Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, am participat la Gala JCI Ungheni 2018, prima activitate internațională, în calitate de președinte JCI Iași. La această Gală am urmărit decernarea premiilor pentru cei mai activi membri JCI Ungheni și am vizionat proiectele derulate până acum de această locală și principalele provocări și proiecte pentru 2019. Am privit și momentul de transfer între președinții JCI Ungheni, când președintele JCI Ungheni în 2019, Dionisie Ternovschi , fost coleg cu mine la Academia Europeană JCI din Suedia din 2018, a preluat lanțul JCI de la președintele JCI Ungheni din 2018, Vasile Grosu.

Am fost surprins de prezența unor invitați de onoare ai Galei printre care: primarul orașului Ungheni, președintele Consiliului Raional Ungheni (echivalentul Consiliului Județean de la noi), vicepreședintele Consiliului Raional Ungheni, Consulul General al României la Ungheni și șeful Inspectoratului General de Poliție Chișinău.

La finalul Galei, am asistat la o licitație pentru 5 torturi și câteva prăjituri, iar banii strânși au fost donați pentru o cauză socială. Am purtat o scurtă discuție cu președintele JCI Ungheni și i-am înmânat o scrisoare de intenție în vederea încheierii unui Twinning între JCI Iași și JCI Ungheni. Toți reprezentanții JCI Ungheni au fost încântați de idee, își doresc să colaboreze cu JCI Iași și să implementeze proiecte comune și i-am invitat să vină la Iaşi. Cu siguranță în acest an, voi mai efectua vizite de lucru la Ungheni și voi participa la evenimente organizate de JCI Moldova.

Delegația JCI România a fost condusă de Vicepreședintele Internaționalism 2019, Iacob Filip și a fost compusă din președintele JCI Iași, președintele și membrii din JCI Suceava.

Gala JCI Ungheni 2018 - președintele JCI Iași 2019 alături reprezentați JCI ai altor locale din tară

Gala JCI Ungheni 2018 – președintele JCI Iași 2019 alături reprezentați JCI ai altor locale din tară


Te invităm să descoperi și tu echipa JCI Ungheni și să ne urmărești pe Facebook pe pagina JCI Iași pentru a afla despre proiectele pe care le facem.