Ți-ai imaginat vreodată că există un singur eveniment care poate să îți schimbe perspectiva asupra afacerii și vieții tale? Ei bine, acesta este aproape aici și nu vrei să îl ratezi. Pe 14 martie 2024, la Fab Lab Iași, ora 18:00, se va desfășura evenimentul care adună sub același acoperiș inovatori, lideri de gândire și antreprenori de succes pentru a împărtăși cu tine secretele care i-au propulsat în frunte.

 

Ai rezervat locul tău? Sper că da, pentru că locurile sunt pe cale să se epuizeze!

 

Dacă nu te-ai înscris încă, acesta este momentul tău. Nu lăsa să treacă oportunitatea de a afla direct de la Dumitru Rășcanu, și alți invitați speciali, cum să navighezi provocările antreprenoriatului, să transformi competitorii în parteneri valoroși și să găsești echilibrul perfect între succesul în afaceri și o viață personală împlinită.

 

Ce pierzi dacă nu participi?

 

Sfaturi personalizate care pot accelera creșterea afacerii tale.

 

Strategii de networking care îți pot deschide uși noi și oportunități de colaborare.

 

Învățături despre cum să menții echilibrul între viața profesională și cea personală, direct de la cineva care a reușit.

 

Cum te înscrii? Simplu! Accesează https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/ și completează formularul de înscriere. Dar fă-o acum, pentru că timpul și locurile sunt limitate!

 

Pe 14 martie, să nu spui că nu ți-am zis. Aceasta este ocazia ta de a face 2024 anul transformării tale antreprenoriale. Te așteptăm să faci parte din această experiență unică.

 

Acesta nu este doar un alt eveniment de business. Este evenimentul care poate defini următorul capitol al succesului tău. Nu lăsa această șansă să îți scape!

 

Înscrie-te acum: https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/