Ai visat vreodată la momentul acela magic când afacerea ta atinge primul milion în cifra de afaceri? Pare un vis îndepărtat sau l-ai atins deja?

 

Pe 14 martie 2024, la Fab Lab Iași, ora 18:00, Dumitru Rășcanu, un antreprenor care a transformat un vis într-o realitate de 9 milioane de euro, va împărtăși exact cum poți face acest lucru.

 

Ce vei descoperi la eveniment?

  • Strategii de creștere dovedite: Dumitru îți va dezvălui metodele și strategiile care l-au ajutat să își construiască imperiul, oferindu-ți un plan clar pe care îl poți aplica și în propria ta afacere.
  • Cum să depășești obstacolele: Fiecare afacere se confruntă cu provocări. Învață cum să le transformi în oportunități și să le depășești cu grație.
  • Networking strategic: Această seară nu este doar despre ascultarea unor povești inspiraționale; este și despre crearea de conexiuni valoroase care te pot ajuta să accelerezi spre succes.

De ce să nu ratezi acest eveniment?

 

Atingerea primului milion în cifra de afaceri nu este doar un obiectiv financiar; este un punct de cotitură care demonstrează că poți visa la mai mult și poți realiza acele vise. Dumitru a fost acolo, a făcut-o, și acum vine să împărtășească cu tine, într-un mod practic și accesibil, cum poți face și tu.

 

Înscrie-te acum! Locurile se umplu rapid, iar aceasta este oportunitatea ta de a învăța de la cel mai bun. Accesează https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/ pentru a-ți asigura locul.

 

Nu lăsa această ocazie să treacă pe lângă tine. Vino pe 14 martie la Fab Lab Iași și fă primul pas către atingerea primului tău milion în afaceri.

 

Aceasta nu este doar o oportunitate de a asculta o poveste de succes, ci de a-ți construi propria poveste inspirată de drumul parcurs de Apisrom. Fii acolo pentru a prinde fiecare moment valoros.

 

Înscrie-te acum: https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/