Într-o lume globalizată, extinderea afacerii tale pe piața europeană nu este doar o oportunitate; este următorul pas logic pentru creșterea sustenabilă.

 

Pe 14 martie 2024, la Fab Lab Iași, ora 18:00, Dumitru Rășcanu îți va împărtăși cum a reușit să transforme Apisrom într-un jucător de succes pe piața europeană și cum poți aplica aceleași principii pentru afacerea ta.

 

Ce vei învăța?

  • Navigarea pe piața europeană: Înțelege particularitățile pieței europene și cum să te adaptezi pentru a maximiza succesul.
  • Strategii de intrare pe piață: Dumitru îți va dezvălui strategiile sale de intrare și expansiune pe piața europeană, oferindu-ți un plan clar de acțiune.
  • Crearea de parteneriate valoroase: Află cum să identifici și să colaborezi cu partenerii potriviți care te pot ajuta să îți accelerezi creșterea pe continent.

De ce este esențial să participi?

Acest eveniment nu este doar despre teorie; este despre aplicarea practică a unor strategii care au funcționat pe pieța europenă. Dumitru Rășcanu a parcurs acest drum și este pregătit să împărtășească cu tine înțelepciunea acumulată, pentru a-ți economisi timp, resurse și a te ajuta să eviți capcanele.

Înscrie-te acum la https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/ pentru a asigura locul tău. Această seară ar putea fi catalizatorul pe care îl căutai pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor.

Pe 14 martie, la Fab Lab Iași, te așteptăm să deschidem împreună poarta către succesul european. Fă pasul acum pentru a-ți transforma viziunea într-o realitate palpabilă pe piața europeană.

 

Înscrie-te acum: https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/