Intr-un mediu ospitalier, linistit, la poalele muntilor Stanisoara, Cabana Magura va fi gazda intalnirii regionale JCI. Organizatorii va promit 3 zile de sesiuni la finalul carora veti descoperi noi oportunitati de dezvoltare a afacerii, veti lega noi prietenii si cu siguranta vor aparea provocarile.
Suceava, Botosani, Iasi , Vaslui si Bacau se vor reuni in perioada 28-30 august in inima Bucovinei, la un pret exceptional de 270 lei. Numarul participantilor este 5 persoane din fiecare local.
Nu vor lipsi petrecerile surpriza, un ambient placut si relaxant dupa o saptamana covarsitoare.Alaturi de participanti vor fi invitatii speciali: Marius Alexa, Arhipelago.com – Vicepresedinte JCI Romania, Gabi Comorasu – Presedinte JCI Iasi si Mircea Giosan, giosan.ro – ghid de lux – manager Conferinta Nationala 2009.
Te va ajuta sa iti dezvolti capacitatile de a-ti gestiona afacerea si proiectele, trainerul Laura Birhala, www.CrazyDays.ro si www.giosan.ro va oferi o plimbare in muntii Stanisoarei. 

Iar ca lucrurile sa fie intr-o liniste desavarsita, aducem la cunostinta participantilor ca nu exista semnal la telefoanele mobile.

Va veghea ca lucrurile sa se intample, Carmen Ungureanu  manager de proiect. Pentru detalii si informatii 0741-399.884 sau carmen.ungureanu14@gmail.com

Puteti descarca de aici prezentarea si programul evenimentului .