Activitatea JCI Romania pentru anul 2010 a inceput in forta.

Organizatiie locale din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Vaslui, Suceava, Timisoara, Lugoj, Oradea, Targu Mures, Sibiu s-au intalnit in zilele de 9-10 ianuarie la Timisoara pentru prima Adunare Generala a JCI Romania din acest an.

Participantii au discutat agenda evenimentelor nationale si internationale si au fost stabiliti managerii de proiect din diverse locale. S-a profitat de cadrul oficial si s-au semnat  parteneriate strategice intre organizatiile locale participante.

In partea a doua a zilei a avut loc o intalnie cu membrii JCI din organizatiile Lugoj si Timisoara si s-au facut propuneri pentru cresterea organizatiilor locale mai tinere cu sprijinul organizatiilor cu experienta. Un punct de maxim interes a fost lansarea oficiala a site-ului www.jci.ro, site ce va reprezenta JCI Romania in mediul online.

In cea de-a doua zi a intalnirii au avut loc prezentarile planurilor de actiune pe 2010 a boardului national si a rapoartelor pe 2009 de catre presedintii organizatiilor locale.

JCI Iasi are in componenta boardului 2010 mai multi membri cheie, din care mentionam : presedintele national Marius Alexa si vicepresedintii Ilie Ghiciuc si Gabi Comorasu.

Pentru urmatoarea Adunarea Generala s-a avansat o propunere indrazneata. Intentia este ca ea sa aiba loc la…Aarhus, Danemarca, cu ocazia Conferintei Europene JCI 2010 din 9-12 iunie 2010.