Ai auzit vreodată povestea aceea despre David și Goliat? Este o poveste atemporală despre cum subestimarea celor mici poate duce la surprize neașteptat de plăcute – sau, în cazul nostru, la lecții valoroase în lumea afacerilor. Dar ce-ar fi dacă ți-aș spune că în universul afacerilor, David nu numai că poate să îl învingă pe Goliat, dar poate de asemenea să-l convertească în cel mai de preț partener al său? Da, ai citit bine. Și nu, acesta nu este un mit sau o fabulă.

Aceasta este realitatea pură, iar Dumitru Rășcanu este exemplul nostru contemporan al lui David. Pe 14 martie 2024, la Fab Lab Iași, începând cu ora 18:00, Dumitru va împărtăși cum a transformat o piață competitivă într-un teren fertil pentru colaborări neașteptate, propulsându-și afacerea, Apisrom, la o cifră de afaceri impresionantă – peste 9 milioane de euro.

Dar cum a realizat acest lucru? Cum a reușit să privească dincolo de competiție, identificând oportunități de colaborare care să fie mutual avantajoase? Și, poate cel mai important, cum poți aplica și tu aceste principii în propria afacere?

Aceste întrebări nu sunt doar simple curiozități. Ele reprezintă provocările pe care le vom explora împreună la evenimentul “Cum să-ți Transformi Competitorul în Partener de Afaceri?”. Acesta nu este doar un simplu eveniment. Este o invitație la transformare, la creștere, la adoptarea unei noi perspective asupra lumii afacerilor. Dumitru Rășcanu nu vine doar să împărtășească povestea sa de succes; el vine să îți ofere instrumentele necesare pentru a-ți scrie propria poveste de succes.

Ești pregătit să îți schimbi jocul?

Nu rata ocazia de a fi în prima linie la una dintre cele mai așteptate întâlniri ale anului pentru comunitatea antreprenorială din Iași. Înscrie-te acum aici și asigură-ți locul. Spațiile sunt limitate, iar modul tău de a percepe competiția și colaborarea în afaceri este pe cale să se schimbe pentru totdeauna.