Junior Chamber Iasi va pregateste Business Networking Event, in data de 11 noiembrie 2010, incepand cu orele 16:45, la Hotel Unirea, sala “Cuza”.

Editia “Business 1 la 1”,  eveniment de inalta tinuta, va ofera ocazia sa relationati cu persoanele din mediul de afaceri local, din domenii cat mai variate. Invitatul special al acestui eveniment este Marius Ghenea, antreprenor recunoscut la nivel national pentru ingeniozitate si implicare activa, membru de onoare al JCI Romania.

Acest eveniment de fast networking “Business 1 la 1” este organizat in Iasi deoarece vrem sa minimiza efortul tinerilor oameni de afaceri:

· de a obtine in mod direct contacte de afaceri,

·  de a avea intalniri eficiente

·  de a crea relatii care pot fi fructificate si pe termen lung.

La inceputul evenimentului veti afla cine este JCI, care sunt beneficiile imediate si pe termen lung, la nivel national si international, pentru cei care se implica activ in organizatie. Evenimentul va continua cu discursul domnului Marius Ghenea, sub titlul “Initiativa antreprenoriala este oglinda antreprenorului”. El va dezvalui cateva aspecte pe care tinerii oameni de afaceri ar trebui sa le considere pentru a ajunge la succes in cariera.

Sesiunea de Fast Networking va dura 2 ore, timp in care, veti fi incurajat(a) sa schimbati cat mai multe carti de vizita, sa va prezentati deschis serviciile si produsele si sa respectati regulile explicate de organizatori.

Taxa de participare este de 68,90 RON. Aceasta acopera participarea la toate etapele evenimentului, inclusiv business cocktail-ul. Primele 10 persoane inscrise au 10% reducere!

Pentru inscrieri  va rugam accesati: http://bne.jciiasi.ro/inscriere/

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati agenda atasata sau sa ne contactati. Multumim anticipat pentru colaborare,

Manager Proiect BNE 2010

Carmen Ungureanu

0741.399.884 | contact@jciiasi.ro

http://bne.jciiasi.ro

Referinta media : Inregistrare emisiune la Tele’M din 12 noiembrie 2010