Ca organizatie preocupata de contributia la dinamizarea mediului de afaceri muresean, ne-am asumat provocarea de a organiza un eveniment de business de o amploare nemaintalnita pana acum in Targu Mures. Astfel a rezultat Targu Mures Business Days,  cel mai important eveniment local de business al anului. Un eveniment unic la care oamenii de afaceri mureseni vor putea gasi:

  1. solutii de business pentru afacerile lor
  2. exemple inspirationale de oameni si afaceri,
  3. oportunitati pentru noi relatii de business.


Pe agenda evenimentului vor fi 4 sesiuni de conferinta, 24 de speakeri de renume, 12 workshopuri si prezentari, vor fi 2 sesiuni de VIP networking, salon expozitional unde vor expune in jur de 20 de companii, va fi organizata o TOMBOLA pentru participanti cu aproximativ 100 de premii si numeroase alte surprize.

Tematica evenimentului se va centra pe de o parte pe antreprenoriat si management de succes iar pe de alta parte pe  creativitate si inovare in afaceri.

Evenimentul se adreseaza managerilor, antreprenorilor, profesionistilor si tuturor celor celor care isi doresc sa obtina rezultate profesionale mai bune si sa isi adapteze afacerea la conditiile economice actuale.

Numarul asteptat de participanti este de aproximativ 250 pentru fiecare zi al evenimentului – atat oameni de afaceri atat din judetul Mures cat si din judetele limitrofe.

Detalii suplimentare pe site-ul oficial al evenimentului : www.businessdays.ro .