Tinerii de la Junior Chamber Iasi organizeaza luni, 10 decembrie, un eveniment menit sa-l aduca pe Mos Craciun copiilor bolnavi de leucemie de la Spitalul „Sfanta Maria”.

La ora 18.00, in incinta Librariei Carturesti din Palas Mall va avea loc o conferinta cu doua sesiuni intitulate „Seminar de motivare personala”, sustinuta de Ionut Calugaru, director vanzari Hostis Telecom si „Cum ne prezentam la interviu”, sustinuta de Severin Sanzianu, owner Premian Training. „Suntem doi traineri cu experienta in managementul stresului, motivare si consiliere in cariera si dorim sa impartasim din experienta noastra. Publicul va afla cum sa uite de probleme mai usor, cum sa se motiveze astfel incat sa depaseasca task-urile si provocarile unei zile, cum sa foloseasca resursele proprii in avantajul sau si nu in ultimul rand sfaturi pretioase despre cum sa se pregateasca pentru un interviu de job”, a precizat Ionut Calugaru, antreprenor cu experienta in leadership si motivare personala.

Inscrierea se face prin completarea formularului de pe www.seminar-motivare.ro, iar participarea pe baza de donatie de minimum 10 lei. Scopul acestor conferinte este, pe de-o parte, de a oferi tinerilor dornici de afirmare raspunsuri si indicatii spre a se descurca mai usor in viata; pe de alta parte, se doreste strangerea unor fonduri pentru a oferi cadouri in Ajun de Craciun copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul „Sfanta Maria” din Iasi.

Junior Chamber Iasi este o organizatie non-guvernamentala de tineri antreprenori si profesionisti afiliata platformei internationale Junior Chamber International (JCI).

Va asteptam!!!

Ora: 18:00
Pret: donatie minim 10 lei
Inscrieri: www.seminar-motivare.ro