În oceanul vast al antreprenoriatului, unde toți par să vâslească frenetic pentru a ajunge primii la linia de sosire, am descoperit o insulă secretă. 

 

O locație unde competiția este mai degrabă un aliat decât un adversar. Pe 14 martie 2024, la Fab Lab Iași, ora 18:00, avem cheia care deschide porțile acestei insule. Ești pregătit să o descoperi?

 

Dumitru Rășcanu, maestrul din spatele imperiului Apisrom, va fi navigatorul tău în această călătorie către colaborare. A învățat cum să navigheze apele adesea tumultoase ale industriei, transformând ceea ce mulți ar vedea ca obstacole – competitorii – în parteneriate profitabile.

 

Ce vei descoperi în această seară excepțională?

  • O nouă perspectivă asupra competiției: Învață să identifici oportunitățile de colaborare ascunse în rivalitate.
  • Strategii de parteneriat: Cum să construiești punți între afacerea ta și ceilalți jucători de pe piață pentru a crea sinergii puternice.
  • Povești de succes: Află cum Dumitru și alți antreprenori au transformat adversarii de ieri în partenerii de azi.

Acesta nu este doar un eveniment, ci o revoluție a gândirii tale antreprenoriale. E timpul să renunți la vechea mentalitate de „noi contra lor” și să îmbrățișezi puterea colaborării.

Înscrie-te aici https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/ și asigură-ți locul în prima linie la acest eveniment care îți poate schimba paradigma de business.

Pe 14 martie, la Fab Lab Iași, te așteptăm să descoperim împreună cum competiția poate deveni cea mai valoroasă resursă a ta.

 

Vino cu o minte deschisă și pregătește-te să îți lărgești orizonturile de networking în moduri neimaginabile până acum. Aceasta este șansa ta de a transforma complet regulile jocului în beneficiul tău.

Înscrie-te acum: https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/