A 8-a ediție Femei de Afaceri cu Stil s-a desfășurat pe 17 iunie 2017, cu tema Creativitate, pasiune, impact, în cadrul Restaurant Ristretto, Salon Raffaello. Prin acest eveniment, ne-am propus să promovăm și să contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri pentru femei. Am dorit să încurajăm femeile să își dezvolte cariera și să le prezentăm oportunități pentru dezvoltarea profesională, fie că sunt din antreprenoriat, lucrează în mediul corporate sau ca specialiste într-un domeniu de activitate.

Evenimentul din acest an a avut 6 speakeri aleși pe diferite arii de dezvoltare: Felicia Stoica, Executive and Team Systemic Coach, Ilie Dercaci, Business trainer, Mihaela Spiridonescu, Antrenor de viață sănătoasă, Daniela Coman, Administrator Jassyro Coffee Shop, Gabriela Zboiu, Psychotherapist and Business Coach, Alin Neacșu, sculptor modern/ clasic. Moderatorul acestei ediții a fost Alexandru Petrila, actor în cadrul Trupa de Teatru IDIOT.

Felicia Stoica a fost primul speaker al evenimentului cu tema “When you cannot choose circumstances, you can choose your attitude”. Dana Coman a povestit despre “Cum putem crește afaceri cu pasiune și din pasiune pentru ceea ce facem și pentru cei din jur”. Mihaela Spiridonescu a vorbit despre faptul că fericirea este Starea Naturală a Omului, și că, pentru manifestarea fericirii profunde și pe termen lung, sunt importante toate alegerile zilnice, conștiente și responsabile. Ilie Dercaci a abordat tema „Cum acţionăm în MASĂ pentru a ne autodepăși?”. De la Gabriela Zboiu am rămas cu “Oamenii pot fi ajutaţi să înţeleagă și să accepte că viaţa nu este un traseu lin și garantat spre succes. Viaţa nu este o firmă, o afacere din care obligatoriu trebuie să avem profit. „Capitalizarea” vieţii este adevarata problemă a individului în societatea contemporană. Și asta ne îndepărtează de la „a trăi”.”. Alin Neacșu ne-a sculptat sufletele și mintea cu povestea lui și ne-a încântat privirile cu operele sale.

Speech-urile lor s-au îmbinat într-un tot unitar, pornind ușor de la discursul Feliciei Stoica despre impactul în comunitate și atingând apogeul în cadrul discursului lui Alin Neacșu, care ne-a arătat ce înseamnă să pui pasiune în acțiunile tale, impactând, de fapt, Universul.

Partenerii acestei ediții au fost: Miolk, Vision for You, Klinia, Junior Clinic, Grizzly Limo, Gerovital, Yves Rocher, Kamyțs Way, Magenta Events, Paul Padurariu Photography, Concept TREI, Ristretto Ristorante, Cricova, Better Living Solutions Center, Galaxy Design, AfterHills Music&Arts Festival, The Mirror Make-up School.

Mulțumim tuturor celor prezenți la Femei de Afaceri cu Stil 2017- Creativitate, Pasiune, Impact! Vă așteptăm cu drag și la următoarea ediție.