În maratonul antreprenoriatului, fiecare pas contează – dar știi ce face diferența între a alerga orb și a naviga cu o hartă precisă? Un mentor.

Pe 14 martie 2024, la Fab Lab Iași, ora 18:00, vei avea ocazia să descoperi puterea mentoratului în transformarea visurilor antreprenoriale în realități palpabile.

Dumitru Rășcanu, fondatorul Apisrom și protagonistul unei ascensiuni impresionante de la 0 la 9 milioane de euro, va fi acolo pentru a împărtăși cum mentoratul a jucat un rol crucial în călătoria sa. Este o poveste despre cum conexiunile corecte, sfaturile la momentul potrivit și perspectiva externă pot schimba cursul unei afaceri.

Așadar, ce vei învăța?

  • Cum să identifici mentorul potrivit: Nu orice ghid este potrivit pentru călătoria ta. Învață cum să găsești persoana care rezonază cu viziunea și valorile tale.
  • Maximizarea relației de mentorat: A avea un mentor este doar începutul. Descoperă cum să extragi cea mai mare valoare din această relație.
  • Aplicarea învățăturilor în afacerea ta: Poveștile și lecțiile de la Dumitru sunt gata să fie aplicate în contextul tău, oferindu-ți un avantaj competitiv.

Gândește-te unde ai putea fi în următoarele luni sau ani cu sfaturile și ghidarea corectă. Aceasta este ocazia ta de a face pasul următor în modul cel mai informat posibil.

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine. Înscrie-te acum la https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/ și asigură-ți locul. Locurile sunt limitate, iar acest eveniment are potențialul de a schimba jocul pentru tine și afacerea ta.

Te vedem pe 14 martie, la Fab Lab Iași. Fii pregătit să îți accelerezi călătoria antreprenorială cu un mentor alături.

Invităm și încurajăm participarea activă prin aducerea unei idei sau provocări personale! Acest eveniment este dedicat dezvoltării tale și aplicării practice a strategiilor și lecțiilor învățate în cadrul propriului tău business. Alătură-te dialogului și inițiază transformarea!

Înscrie-te acum https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/