IasiNET.ro Business Networking Event vine in sprijinul retelei online de business si networking IasiNET.ro, prin acest eveniment offline al carui principal scop este intalnirea fata in fata a oamenilor de afaceri din Iasi. Business Networking Event este un concept nou de intalnire, patentat de JCI, prin intermediul caruia, timp de 2 ore, fiecare participant va intra in contact cu cel putin 20 de persoane din diferite domenii de afaceri. Acestia vor putea sa faca schimb de carti de vizita si sa puna bazele unor parteneriate de lunga durata.

Evenimentul se va desfasura de doua ori pe an, iar pentru prima editie sunt disponibile 80 de locuri. Prima runda de inscrieri se face pana la data de 15 feb pe site-ul IasiNet.ro BNE

In data de 5 martie 2009 va avea loc la Hotel Ramada, primul eveniment IasiNet.ro Business Networking Event, unul dintre cele mai mari evenimente de business si networking din Iasi.
80 de persoane, oameni de afaceri, interesati de dezvoltarea mediului business local si doritori de a crea noi parteneriate si contacte, vor avea ocazia timp de 4 ore sa impartaseasca idei, pareri si solutii pentru afaceri, intr-un ambient distins.

Organizatori
JCI Iasi este un club al tinerilor oameni de afaceri care face parte dintr-o platforma internationala de informatii si networking. Scopul JC Iasi, inspirat din principiile JCI Internaþional , este de a contribui la progresul economic al intregii comunitati oferind tinerilor sansa de a-si dezvolta calitatile de lideri, spiritul camaraderesc si spiritul liber intreprinzator, necesare pentru a produce o schimbare in bine.

Programul evenimentului din data de 5 martie:
17:45-18:00 – Check in
18:00-18:30 – IasiNET Presentation
18:30-20:30 – Business Networking Event
20:30-22:30 – Business Lounge

Inscriere
Inscrie-te in perioada 2-15 februarie si FEE-ul de participare la IasiNet BNE este de 60 RON (Early Bird Registration).
Pentru cei care se inscriu mai tarziu de aceasta data (16 februarie-3 martie), FEE-ul normal este de 80 RON.

Completeaza formularul de inscriere de pe IasiNET.ro Business Networking Event si achita taxa de participare in contul JCI (contul IBAN ro94fnnb000702360866ro02, Banca Credit Europe Bank), dupa primirea confirmarii de inscriere. Data limita de plata a taxei este 15 februarie). Nu uita neaparat sa precizezi « IasiNET BNE + nume + prenume»

Astfel, ai un loc garantat la unul dintre cele mai mari evenimente de Networking si Business din Iasi. Urmatorul va avea loc abia in octombrie, deci nu pierde aceasta ocazie.