Iasi, 21 Februarie 2007

Incepand cu data de 21 februarie 2007, www.Iasinet.ro devine singurul portal economic al Iasului care ofera utilizatorilor informatii in 4 limbi: romana, germana, engleza si greaca.
Iasinet.ro este un proiect al Junior Chamber International Iasi, realizat cu sprijinul Kolonaki Domus.

Ideea de a realiza cele 4 versiuni ale website-ului vine in intampinarea nevoilor de informare ale oamenilor de afaceri ieseni sau ale celor din alte localitati din Romania interesati sa investeasca in Iasi, precum si ale investitorilor straini vorbitori de engleza, germana sau greaca.
Acestia pot gasi pe Iasinet.ro:

– cele mai recente stiri referitoare la mediul de afaceri iesean;
– informatii generale despre Iasi: istorie, clima, bucatarie, oameni celebri, harti;
– ghid cu informatii practice pentru cei care calatoresc la Iasi (Romania) despre: orar, bacsisuri, siguranta, statistica, media, legislatie, utilitati, vama, financiar, transport etc;
– informatii utile pentru oamenii de afaceri: oportunitati de afaceri, servicii training, servicii imobiliare si multe alte informatii utile;
– informatii despre obiective turistice din Iasi; evenimente din Iasi; cazare; hoteluri, moteluri, pensiuni din Iasi; clasificare si legislatie privind unitatile de cazare.

Utilizatorii portalului se pot abona de asemenea la buletinul informativ Iasinet.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii publicate pe website.
Iasinet.ro reprezinta un proiect online aflat intr-un proces de continua dezvoltare, echipa redactionala fiind mereu preocupata de completarea gamei de informatii utile oferite vizitatorilor website-ului.

Iasinet.ro este un proiect Junior Chamber International Iasi.