JCI Give me 5iveÎn luna mai, Junior Chamber International (JCI) Iasi sarbatoreste 5 ani de activitate în plan local, în cadrul saptamanii aniversare JCI Give me 5ive. Evenimentul va debuta luni, 23 mai, cu o conferinta de presa in care va fi prezentata organizatia, proiectele JCI Iasi, precum si programul celor 5 seri aniversare.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2022403569559

Timp de 5 zile, membrii JCI Iasi si tinerii antreprenori ieseni sunt invitati sa participe la workshopuri pe teme de HR si diversitate culturala, precum si la un concurs în cadrul caruia îsi  pot demonstra abilitatile antreprenoriale. În cadrul concursului Antreprenorul, 2 echipe a câte 5 membri JCI Iasi îsi vor implementa timp de 5 zile planurile antreprenoriale inovative. Profitul obtinut în urma concursului va fi donat campaniei JCI Nothing but Nets – campanie internationala de lupta împotriva malariei.

Ziua de marti, 24 mai este dedicata resurselor umane. Persoanele care activeaza în acest domeniu si membrii JCI sunt asteptati la workshop-ul “Cariera în HR – obstacole si realizari”. Miercuri este ziua Gobal Village – workshop în cadrul caruia se va discuta despre de diversitatea multiculturala, prejudecati si integrarea expatilor în mediul local.  Joi, 26 mai, membrii JCI Iasi sunt invitati la o seara relaxanta, în cadrul JCI Movie.

Saptamna aniversara se va încheia vineri, 27 mai, cu seara aniversara “JCI Get connected”, în cadrul careia vor fi anunati câstigatorii concursului Antreprenorul. Evenimentele din cadrul saptmânii aniversare JCI Iasi vor fi imortalizare într-un scurt-metraj, care va evidentia momentele-cheie si atmosfera din cadrul “JCI Give me 5ive”.

Programul saptamânii aniversare “JCI Give me 5”:
Ziua 1, 23 mai
Competitie Give Me 5ive – Antreprenorul
ora 18.00 – Conferinta de Presa & Cocktail
Locatie: sala Ion Creanga, Grand Hotel Traian

Ziua 2, 24 mai
ora 18.30 – Workshop Cariera în HR – obstacole si realizari
Locatie: sediu JCI CSR

Ziua 3, 25 mai
ora 18.00 – Workshop Diversitate Multiculturala, Global Village
Locatie: restaurant Theatro

Ziua 4, 26 mai
ora 18.00 – JCI Movie
Locatie: sediul JCI CSR

Ziua 5, 27 mai
ora 20.00 – Petrecere “Get Connected” & premiere concurs “Antreprenorul“.
Locatie: restaurantul Theatro

Parteneri: Grand Hotel Traian, Inovart Solutions,  Amfiteatru,   Gramma wines,   Restaurant Theatro

Persoana de contact:
Cristian HALDAN
Vicepresedinte PR&Marketing
0765 526 630
cristi.haldan@gmail.com