La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la Iasi Conferinta Nationala a JCI Romania, eveniment organizat de catre JCI Iasi. La Conferinta au venit peste 100 de participanti din toate colturile tarii, membri JCI si nu numai. Cei care au participat la Conferinta au avut prilejul de a-si imbunatati abilitatile antreprenoriale si personale prin participarea la numeroasele seminarii si workshop-uri ce s-au tinut pe parcursul celor 2 zile.
Seminariile au avut ca scop sprijinirea celor prezenti in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, negociere, leadership, cunostinte ce reprezint? condi?ii indispensabile într-o afacere de success. S-au creat conditiile prielenice gasirii unor parteneri de afaceri sau, de ce nu, chiar incheierii unor contracte de business. Seara, participantii au avut ocazia de a se destinde la petrecerile cu specific moldovenesc si ardelenesc, fiecare evidentiind anumite traditii regionale. 
Totodata in paralel cu lucrarile Conferintei au avut loc si alegerile pentru viitorul board al JCI Romania pentru anul 2010. In urma voturilor exprimate cei care au fost imputerniciti in a conduce destinele JCI Romania in viitorul an sunt urmatorii:

  • Marius Alexa– presedinte (membru JCI Iasi)
  • Mihaela Stroe– vicepresedinte adjunct si responsabil de relatiile internationale (membru JCI Sibiu)
  • Marius Vetrici– vicepresedinte dezvoltare business (membru JCI Bucuresti)
  • Cristian Dascalu– vicepresedinte training (membru JCI Cluj)
  • Gabi Comorasu– vicepresedinte dezvoltare in teritoriu (membru JCI Iasi)
  • Ilie Ghiciuc– vicepresedinte IT&C (membru JCI Iasi)
  • Oana Vetrici– vicepresedinte marketing si PR (membru JCI Bucuresti)
  • Gabi Nae– vicepresedinte politici publice (membru JCI Suceava)
  • Ciprian Gavriliu– vicepresedinte antreprenoriat (membru JCI Bucuresti)

In ultima seara a Conferintei, in cadrul galei JCI Romania au fost anuntati noii membri ai boardului national si de asemenea au fost acordate premiile JCI pentru cele mai bune proiecte realizate in organizatiile locale pe parcursul anului 2009. Din 10 premii decernate, JCI Iasi si-a adjudecat 7 dintre ele, premiile fiind urmatoarele:

– cea mai activa organizatie locala;

– cea mai buna campanie de promovare;

– cel mai creativ eveniment: Business Wings;

– cel mai bun parteneriat: JCI Iasi cu Fundatia Post Privatizare;

– cel mai amplu proiect national: pregatirea Conferintei Europene de la Budapesta;

– cel mai bun proiect international: multitwinningul de la Bruxelles;

– cel mai bun eveniment: Conferinta Nationala JCI 2009;

Pentru cei care nu ati avut ocazia sa participati la acest eveniment, aici gasiti cateva instantanee din cele doua zile ale Conferintei. http://picasaweb.google.com/conferinta.jci