Ca antreprenor, te-ai intreabat vreodata cum sa identifici antreprenori din alte tari europene?

Am creat pentru tine o platforma sociala in interiorul careia tinerii antreprenori din Europa si din intreaga lume sa poata construi noi relatii de antreprenoriat.

JCI Iasi lanseasa platforma jcibook.net in cadrul proiectului cu acelasi nume finantat de programul Tineret in Actiune, actiune 1.2 Initiative ale tinerilor.

Aceasta platforma iti ofera oportunitatea de a identifica antreprenori si de a stabili relatii de afaceri in Uniunea Europeana si in intreaga lume in cel mai usor mod posibil. Am creat un mediu online, usor de accesat ce aduce impreuna tineri antreprenori din toata Europa si din toata lumea.

Esti la un click departare in descoperirea de oportunitati care pot contribui la dezvoltarea afacerii tale.

Te invitam sa devii membru JCIbook.net si sa profiti de beneficiile oferite de aceasta in dezvoltarea afacerii tale.

De ce sa devii membru JCIbook.net?

Acces catre alti tineri antreprenori din Europa si din intreaga lume

Poti identifica cu usurinta idei de afaceri care au fost implementate cu succes in alte tari

Iti poti largi cu usurinta reteaua de contacte, avand posibilitatea de a identifica posibili parteneri, clienti, furnizori

Iti poti promova afacerea printr-o serie de instrumente disponibile pe platforma cum ar fi „evenimentele mele”, „blogul meu” etc.

Te poti alatura diferitelor grupuri de discutie sau poti chiar tu crea un grup pe un anumit subiect si in final poti beneficia de experienta celorlalti membri ai grupului.

Vei fi primul care va afla despre evenimentele JCI

Mai multe detalii pe www.jcibook.net.

Proiectul se deruleaza in parteneriat cu JCI Tarragona, Catalonia. www.jcitarragona.org

JCI Iasi (Junior Chamber International Iasi) are ca scop sa contribuie la progresul economic al intregii comunitati oferind tinerilor sansa de a-si dezvolta calitatile de lideri, spiritul camaraderesc si spiritul liber intreprinzator necesare pentru a produce o schimbare in bine.