În vârtejul nebun al antreprenoriatului, unde fiecare zi pare o cursă contra cronometru, cum reușești să nu te pierzi pe tine însuți?

 

Pe 14 martie 2024, la Fab Lab Iași, ora 18:00, Dumitru Rășcanu îți va dezvălui cum a reușit să găsească echilibrul perfect între a construi un imperiu de 9 milioane de euro și a menține o viață personală împlinită.

 

Dumitru împărtășește nu doar din înțelepciunea acumulată în ani de zile de antreprenoriat, ci și din experiențele sale personale, oferindu-ți strategii aplicabile care te vor ajuta să navighezi prin provocările vieții de antreprenor, fără a sacrifica ceea ce contează cu adevărat.

 

Ce vei învăța în această seară specială?

  • Strategii de gestionare a timpului: Cum să îți optimizezi ziua pentru a maximiza productivitatea fără a neglija momentele personale.
  • Prioritizarea sănătății și a bunăstării: Sfaturi pentru a pune sănătatea și bunăstarea pe primul loc, chiar și în cele mai aglomerate perioade.
  • Crearea unui echilibru sustenabil: Cum să construiești o afacere de succes și să te bucuri de viață în același timp.

Acest eveniment este mai mult decât o ocazie de a învăța; este o invitație de a transforma modul în care trăiești și conduci afaceri, asigurându-te că succesul vine alături de fericire și împlinire.

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine. Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te acum la https://seara-antreprenorilor-1.jciiasi.ro/ și fă primul pas către o viață și o carieră în echilibru.

Te așteptăm pe 14 martie, să descoperim împreună cum să trăim și să conducem cu adevărat.