Sambata, 25 iulie 2009, am avut sansa de a o avea printre noi pe colega noastra din JCI Sibiu, drd. Mihaela Stroe.O parte dintre cei prezenti, care n-o cunosc prea bine, au avut ocazia de a o vedea in actiune si s-o cunoasca “live” si nu doar de pe internet sau din media. O persoana agreabila, deschisa, comunicativa, atenta, calitati obligatorii pe care trebuie sa le aiba un trainer care se respecta atat pe el cat si pe cei cu care interactioneaza. Tema trainingului pe care l-a tinut a fost “Comunicarea nonverbala in mediul Business”. Desi ni s-a parut ca trei ore rezervate acestei activitati ar putea parea ca fiind prea multe, ele au trecut repede. Exercitiile si exemplele au fost sugestive si usor de inteles. Totusi, acest subiect nu a putut fi complet (si probabil e greu de crezut ca cineva il va putea explora in toata dimensiunea sa) astfel incat Mihaela ne-a promis ca va fi din nou alaturi de noi si cu alta ocazie, cel mai probabil la Conferinta Nationala JCI Romania de la sfarsitul lunii octombrie.
Lucru cel mai important pe care l-am retinut la acest training este ca un pic de atentie in relatiile noastre cu cei din jur ne va ajuta sa ne cream un avantaj si un confort suplimentar in relatiile noastre de afaceri si nu numai.

Multumim Mihaelei Stroe pentru materialul pus la dispozitie si pentru recomandarea de lectura – Secretele comunicarii nonverbale (Joe Navarro) – carte a carei traducere ii apartine.