Echipa de responsabilitate sociala (CSR) din cadrul JCI Iasi a initiat Programul Burse Sociale de merit pentru elevii din mediul rural. Acest program de burse are scopul de a preveni abandonul scolar dupa  finalizarea clasei a VIII-a oferind sansa elevilor cu potential sa isi continue studiile si sa-si dezvolte o cariera.

Anul acesta au fost alesi 2 elevi cu rezultate bune, cu implicare la concursuri si olimpiade judetene, dar  dar care nu poti fi intretinuti de familie la un liceu in Iasi, din lipsa banilor.

JCI Iasi le ofera acestor elevi sansa la educatie, sprijinindu-i lunar cu o bursa de 150 ron, cazare si masa, dar si asigurarea rechizitelor si hainelor pentru intregul an scolar.

Pentru atragerea de fonduri, JCI Iasi participa la Swimathon, proiect initiat de Fundatia Comunitara Iasi, la care vom inota cu scopul de a aduna suma necesara  burselor  de merit pentru un an scolar.

Avem alaturi de noi companii, cat si persoane fizice care ne sustin.

Multumiri deosebite pentru tuturor companiilor care sustin Programul de Burse Sociale de merit pentru elevii din mediul rural:  Bitdefender(care inoata si sustine cauza) Junior Clinic, AE Electronics, Mios, Ropharma, Magnius, Club Moving, City Cupon, Ziarul de Iasi, Iasi Fun.

Impreuna oferim sansa la educatie.
Pe 5 iulie echipele JCI Iasi si Bitdefender fac valuri impreuna.

10410229_912495562109204_1832896430648653603_n