Business Network Event

Junior Chamber International Romania Iasi organizeaza in data de 12 noiembrie orele 17.30, Hotel Astoria, Sala Creanga, Business Networking Event, un eveniment de “fast networking” ce urmareste identificarea oportunitatilor de afaceri intre participanti, a intereselor comune.

BNE contribuie astfel la promovarea unui mediu de afaceri competitiv si transparent, dezvolta punti de legatura intre oameni si afaceri, companii si industrii.
Inscrierea se va face la adresa de e-mail bne@jciiasi.ro, specificand numele, prenumele, firma, telefon/fax si adresa de e-mail.
Taxa de participare este de 30 de lei, iar achitarea acesteia se poate face in contul IBAN Ro 94fnnb000702360866RO02, Banca Credit Europe Banck dupa primirea confirmarii de inscriere. Data limita de plata a taxei este 7 noiembrie.
Evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program:
17:30-17:45 Welcoming
17:45-18.00 Prezentare JC Iasi
18:00-19:30 Networking
19:30-20:00 Cocktail

Date de contact:
Anca Clipa
Project Manager BNE; tel: 0744652485;e-mail: anca.clipa@gmail.com
Simona Haivas
Coordonator Resurse Umane; tel: 0745661174; e-mai: simona.haivas@jciiasi.ro

Proiectul este adresat intreprinzatorilor si managerilor din Iasi care doresc sa isi mareasca portofoliu de clienti. Pe parcursul a 2 ore vor avea ocazia sa isi prezinte afacerea unui interlocutor in vederea stabilirii unui contract.

Business Network Event (BNE) este un mod rapid de Networking intre membrii unui grup restrans de persoane din segmente diferite de activitate. Participantii au la dispozitie cateva minute pentru pentru prezentarea afacerii, a cunoaste afacerea partenerului si a gasi un potential de dezvoltare impreuna.

JCI Business Network Event (BNE) se bazeaza pe un model similar de Networking desfasurat de mai multi ani sub diferite nume si practicat de numeroase Organizatii Nationale. Programul BNE a fost implementat in timpul celui de-al 59-lea Congres Mondial JCI de la Fukuoka, Japonia, cand mai mult de 10% din delegatii Congresului International s-au inscris la acest program.

Junir Chamber International Iasi organizeaza de doua ori pe an acest proiect, prima editie avand loc in anul 2006.

Iasinet.ro

Website-ul www.iasinet.ro se lanseaza in 2008 si este locul de intalnire a oamenilor de afaceri ieseni. Este locul unde poti gasi oameni de afaceri ca tine, persoane si proiecte interesante.

Scop
Crearea unui club online al oamenilor de afaceri care doresc sa isi largeasca aria contactelor si gasirea posibililor parteneri de afaceri.

Platforma
Informatiile care le poti afla despre membri cublului sunt variate, pornind de la un simplu CV si incheind cu propuneri de afaceri sau interese profesionale.