IasiNet.ro Business Networking Event – O zi buna pentru afaceri

In data de 5 martie 2009 va avea loc la Hotel Ramada unul dintre cele mai mari evenimente de business si networking din Iasi. 
80 de persoane, oameni de afaceri, interesati de dezvoltarea mediului business local si doritori de a crea noi parteneriate si contacte, vor avea ocazia timp de 4 ore sa impartaseasca idei, pareri si solutii pentru afaceri, intr-un ambient distins.

Acest eveniment a fost creat intrucat mediul local iesean are nevoie sa se dezvolte pornind din interior, si nu datorita interventiilor externe. Iasiul dispune de un potential ridicat si de tineri antreprenori cu viziune care trebuie sa colaboreze si impreuna sa consolideze mediul local.
IasiNET.ro Business Networking Event vine in sprijinul retelei online de business si networking IasiNET.ro, prin acest eveniment offline al carui principal scop este intalnirea fata in fata a oamenilor de afaceri din Iasi
Business Networking Event este un concept nou de intalnire, patentat de JCI, prin intermediul caruia, timp de 2 ore, fiecare participant va intra in contact cu cel putin 20 de persoane din diferite domenii de afaceri. Acestia vor putea sa faca schimb de carti de vizita si sa puna bazele unor parteneriate de lunga durata. 
Evenimentul se va desfasura de doua ori pe an, iar pentru prima editie sunt disponibile 80 de locuri. Prima runda de inscrieri se face pana la data de 15 februarie pe site-ul http://bne.iasinet.ro/ 
IasiNet.ro Business Networking Event este un proiect Junior Chamber International Iasi in parteneriat cu Arhipelago Events. Managerul de proiect este Georgeta Diaconescu, geo.diaconescu@gmail.com .