31 iulie 2009

Junior Chamber International Iasi vine in sprijinul colegilor din Junior Chamber International Sibiu, prin semnarea Protocolului de colaborare intre cele doua asociatii.

Proiectul FabricatinIasi.ro patentat de Junior Chamber International Iasi ce a luat nastere in anul 2007 va fi implementat si la Sibiu sub forma FabricatinSibiu.ro. Scopul proiectului este acela de a promova brand-urile locale intr-o forma inedita, pe o pagina web prin achizitionarea de pixeli. In acest moment, pe website-ul www.fabricatiniasi.ro sunt promovate brand-uri locale precum: Antibiotice S.A., Ceramica S.A, Ziarul de Iasi, Universitatea “Al.I.Cuza”, Universitatea “Petre Andrei”, Tehnopolis, TeleM, Finantare.ro, Meteo.ro, AB Plus.
Junior Chamber International Iasi va pune la dispozitia celor de la Sibiu platforma si soft-ul necesar implementarii proiectului la nivel local.

Un alt proiect ce va fi implementat la Sibiu este website-ul de prezentare a asociatiei, dupa modelul www.jciiasi.ro. Aici se pot gasi informatii despre asociatie, membri, proiectele realizate si cele care sunt in curs de desfasurare.

Reprezentatii celor doua LOM-uri, au fost Alin Ghizasan, presedinte JCI Sibiu si Gabriel Comorasu, presedinte JCI Iasi.

 

Despre Junior Chamber International Iasi

 

JCI Iasi a fost infiintat in anul 2006 ca o necesitate la realitatile economice locale. Mediul de afaceri slab dezvoltat si neomogen in organizare a determinat necesitatea crearii unei Tinere Camere de Afaceri care sa-i sprijine pe tinerii intreprinzatori ieseni in demersul lor de a se dezvolta si afirma pe piata. Astfel ca sub umbrela unei asociatii care exista in lume de peste 90 de ani s-a dezvoltat o retea de networking care a fost de un real folos membrilor sai.

Aria activitatilor si proiectelor JCI Iasi este structurata pe doua planuri: antreprenorial-economic si social.

Referinte media : Ziarul Evenimentul – 03.08.2009