Pentru al doilea an consecutiv, Departamentul de CSR al JCI Iași organizează seminarul de parenting „Cum să devii supererou pentru copilul tău”. Evenimentul a avut loc pe data de 23 seprembrie 2017, începând cu ora 10.00, la Biblioteca „Gh.Asachi” – filiala Ion Creangă (Casa Sindicatelor). Pe principiul părinte liniștit, copii fericiți, seminarul și-a dorit să contribuie la transformarea în bine a relațiilor dintre părinți și copii. Evenimentul s-a adresat părinților, educatorilor, bunicilor sau persoanelor care lucrează cu copii.

Având o taxă de participare de 50 de lei, evenimentul a fost unul caritabil, sumele strânse din vânzarea biletelor fiind utilizate pentru fondul de burse al organizației. Cu acești bani, sunt susținte la liceu două eleve din mediul rural fără posibilități materiale. JCI Iași le asigură celor două tinere o bursă lunară de 150 de lei, până la finalizarea studiilor liceale.

Speakerii acestei ediții au fost: Anda Păcurar, psihoterapeut formator cu studii în țară și străinătate, cu stagii de pregătire efectuate în Irlanda, Germania, Olanda, Ungaria, Anglia, SUA, care a abordat tema „Cum să crești un copil independent și cu siguranță de sine”, Irina Șubredu, psiholog care susține traininguri de dezvoltare a inteligenței emoționale și gestionare a emoțiilor de mai bine de zece ani, a vorbit despre „Cum gestionăm emoțiile copiilor” iar doamna Dr. Nicoleta Daniela Siminiceanu, medic specialist pediatru în cadrul centrului medical “Terramed Baby”, doctor în Ştiinţe Medicale, supraspecializare gastroenterologie, a demontat miturile false în cadrul: „Mituri și realitate în pediatrie”.

Mulțumim tututor celor prezenți și de asemenea partenerilor care au făcut posibil acest eveniment. Mulțumim pentru frumoasele amintiri Photo by Monica!