JCI Suceava organizeaza la Hotel Imperium din Suceava, in data de 25 septembrie 2009 ora 18, evenimentul “Wine Networking Suceava“.
JCI Iasi organizeaza in data de 1 octombrie 2009 ora 17, evenimentul “Wine Networking Iasi“, intr-un mediu rafinat oferit de restaurantul Agatha.

Evenimentul “Wine Networking ” e primul de acest gen si creeaza platforma necesara pentru contacte si comunicare in domeniul afacerilor, domeniu de maxima actualitate pentru spiritul antreprenorial in acest sector din Suceava si Iasi.

Intr-o atmosfera linistita, calda si primitoare, restaurantul Agatha, locul unde gustul imbina arta, va asteapta sa savurati un pahar de vin alaturi de alti oameni de afaceri din diverse domenii de activitate care au acelasi scop – dezvoltarea relatiilor de afaceri.

Wine Networking este, evident, cel mai bun mod de a descoperi, pe parcursul a 3-4 ore, afacerile si oportunitatile mediului de afaceri local, experienta si perseverenta unor oameni de succes, ofertele si tenditele cele mai potrivite, ultimele noutati in domeniul afacerilor.

In Suceava si Iasi, ca si in principalele orase ale tarii, nevoia de business networking este vitala pentru o comunicare eficienta si conexiuni directe cu mediul de afaceri care vor avea impact direct si indirect in dezvoltarea si cresterea investitiilor in zona.

Wine Networking reprezinta o buna oportunitate pentru compania dumneavoastra de a va prezenta si promova serviciile oferite, dar si de a intra in contact direct cu potentialii clienti. Toti cei prezenti vor avea ocazia sa dezvolte relatii de business la o degustare de vinuri.

Evenimentul va beneficia de promovare in presa centrala, pe site-urile si publicatiile de specialitate, precum si de o promovare directa care va fi realizata cu ajutorul membrilor JCI.

Wine Networking va tinde sa devina un reper inconfundabil in calendarul evenimentelor de business, aceasta actiune fiind una din oportunitatile de baza pentru stabilirea de contacte intre antreprenorii care doresc sa incheie afaceri de calitate, Hotel Imperium, respectiv restaurantul Agatha fiind locuri ideal pentru crearea atmosferei dorite.

Alte detalii puteti gasi pe pagina oficiala a evenimentului : http://winenetworking.ro/ si va putei inscrie la adresa : http://winenetworking.ro/inscrieri.php