9 Ianuarie 2009

Incepand din data de 9 ianuarie 2009 platforma de afaceri www.iasinet.ro a trecut la o noua versiune. Iasinet.ro este locul de intalnire a tinerilor profesionisti, lideri si oameni de afaceri din Iasi. IasiNet.ro este mai mult decat un director de contacte de afaceri din Iasi: este un loc unde se pot gasi oameni de afaceri, persoane si proiecte interesante. Informatiile care se pot afla despre membrii clubului sunt variate, pornind de la un simplu CV si incheind cu propuneri de afaceri sau interese profesionale.
IasiNet.ro a fost creat pentru a deveni un club al tinerilor oameni de afaceri in vederea largirii contactelor de afaceri sau pe domeniile de interes. Platforma este una usor de utilizat si atractiva, utilizatorii avand posibilitatea sa isi creeze blog-uri, sondaje-uri, sa se alature grupurilor formate, sa formeze propriul grup functie de interesele profesionale sau personale. In momentul de fata a depasit 100 de membri inregistrati si activi si s-au realizat peste 1000 de contacte intre cei inscrisi. Acest fapt reflecta dorinta de extindere a relatiilor de afaceri, de dezvoltare in plan profesional si personal.

IasiNet.ro este un proiect Junior Chamber International Iasi. Managerul de proiect este intreprinzatorul iesean Marius Alexa.

Despre Junior Chamber International
Junior Chamber International (JCI) este cea mai importanta organizatie pentru tinerii lideri si antreprenori din lume. Avand peste 200.000 de membri activi in peste 120 de tari si milioane de alumni, care se implica in numeroase proiecte si programe de dezvoltare, JCI militeaza pentru implicarea tinerilor in viata economica, politica si sociala a comunitatii lor.

Junior Chamber International desfasoara si in Romania proiecte pe 4 mari arii:

  • Afaceri
  • Dezvoltare Individuala
  • Internationalism
  • Comunitar-Social.

In Iasi JCI a fost infiintat legal in anul 2006 ca o necesitate la realitatile economice locale. Mediul de afaceri slab dezvoltat si neomogen in organizare a determinat necesitatea crearii unei Tinere Camere de Afaceri care sa-i sprijine pe tinerii intreprinzatori ieseni in demersul lor de a se dezvolta si afirma pe piata. Astfel ca sub umbrela unei asociatii care exista in lume de peste 90 de ani s-a dezvoltat o retea de networking care a fost de un real folos membrilor sai. Mai multe informatii despre Junior Chamber International Iasi aflati vizitand website-ul www.jciiasi.ro